TICK Logo

Rrjetat Kompjuterike – Vikend Trajnim

Me datën 21 Maj 2017 mbajet Vikend Trajnim, trajnimi një ditor ofronë 6 orë ligjerata në Rrjetat Kompjuterike.
Pikat kryesore ë do shtjellohen në këtë trajnim do jenë:

 1. Çka janë rrjetat kompjuterike, rëndësia dhe zbatimi i tyre në biznese të mëdha dhe të mesme.
 2. Shpjegimi i OSI (Open System Interconnection) Model-it
 • Application Layer
 • Presentation Layer
 • Session Layer
 • Transport Layer
 • Network Layer
 • Data Link Layer
 • Physical Layer
 1. Adresimi Logjik (IP Adresimi) IPv4 dhe IPv6
 • IP-adresat Private
 • IP-adresat Publike
 • Klasat e Ip-adresave: (Klasa: A,  B,  C)

Trajner Ing. Alban Gërguri
Çmimi falas për nxënësit e shkelqyer të shkollave të mesme dhe studentët e drejtimit Shkenca Kompjuterike, pagesa për të tjerë 10 Euro.
Kontakto në trajnime@probit-kos.com; 045/899099 – 049/308085
Regjistrohu në faqen tonë,Trajnimi pa pagese – Rrjeta Kompjuterike.
Kujdes numri i studentëve i kufizuar!!!
Trajnimi është pjesë nga trajnimit – Rrejta Kompjuterike – Moduli I