TICK Logo

Shpresë Sadiku është studentja e radhës që angazhohet në 3CIS

Shpresë Sadiku ishte pjesë shkollës tonë TICK Education Center në CISCO CCNA, në kuadër të shkollës ajo përfundoi 4 modulet me sukses, detajet për trajnimet http://www.tick-ks.com/sq/cnnai-iv/

Mësimet dhe punët e bëra gjatë këtyre trajnimeve për Shpresën ishin të mjaftueshme që ajo të aftësohej për të filluar punë praktike në njërën nga kompanitë më të njohura në Kosovë që merrem me rrjeta kompjuterike 3CIS.

Shpresa tash është pjesë e ekipit të 3CIS dhe po punon në projekte reale.

Fatin e Shpresës për hyrje në praktikë në kompanitë në Kosovë e pretë çdo studentë i cili përfundon me sukses trajnimet në fusha të ndryshme në shkollën tonë TICK.