TICK Logo

Source Version Control Git

Shkolla jonë TICK Education Center në bashkëpunim me kompaninë e zhvillimit të softuerit Kutia organizon trajnimin për Source Version Control – GIT.

Trajnimi mbahet me datën 24 Gusht 2019 nga ora 10:00 – deri në 18:00.

Temat që do shtjellohen :

  • Basic workflow
  • Repositories
  • Undo
  • Working with Braches
  • Collaborating

Trajnimi mbahet nga ekipi(dy zhvillues softueri) nga stafi i kompanisë Kutia.
Trajnimi organizohet për studentët e shkollës verore 2019.  Për trajnim mund të aplikojnë dhe studentët e shkollës tonë që kanë pas rezultate të mira në trajnimet që kanë ndjekur.

Kontakto në info@tick-ks.com; 045/899099(viber) – 049/660103.
Kujdes numri i studentëve i kufizuar!!!