PROBIT & TICK

TRAINING INSTITUTE & CENTER OF KOSOVA

Teknologji Informative

Trajnimet për Teknologji Informative :
1. WEB / Desktop / Mobile Aplikacione
2. TI Bazike / Rrjete Kompjuterike / Infrastrukturë

Lexo më shumë  »

Teknologji Informative për fëmijë

Trajnimet për Teknologji Informative për fëmijë :
1. TI Bazike / Mësim për shkrim në tastierë
2. Programim në disa nivele / Programim për lojra / Mobile

Lexo më shumë  »

Orari i Trajnimeve

PhotoShop & Graphics

Super Oferta 50% zbritje për trajnimin nga 110 Euro 55 Euro Me 18 Tetor fillon trajnimi - PhotoShop & Graphics

Studentët e lumtur

Çka tregojnë studentat tonë për ne?

 • Endrit Gashi ishte pjesë e shkollës verore Qershor – Tetor 2017. Në kuadër të shkolles ai përfundoi 5 trajnime të lidhura me WEB. Mësimet dhe punët e bëra gjatë këtyre trajnimeve për Endritin ishin të mjaftueshme që ai të filloj praktikën në njërën nga kompanit që merrem me kodimin e Web aplikacioneve PROBIT.

  Endrit Gashi

 • Studentë në paketën me trajnime: Java I & II, Java & MySQL dhe Android. Jam shumë i kënaqur me ato që ofrohen këtu. Gjatë kësaj kohe kam qenë pjesë e projekteve reale në kompani. Faleminderit PROBIT!.

  Afërdita Gashi

 • Në PROBIT kam ndjekur trajnimin në WEB, tash jam duke ndjekur trajnimin për WordPress. Jam aftësuar shumë në mbajtjen e faqes në Infrakos.

  Mirhan Thaqi

 • Studentë në paketën me trajnime: Web Design, Web Development I & II dhe WordPress. Jam shumë i kënaqur me ato që ofrohen këtu. Trajnerët janë shumë profesional dhe kushtet në TICK janë shumë të mira.

  Genti Dushi