TICK Logo
Banner

Trajnimet

TICK ofron trajnime profesionale në Teknologjinë Informative, trajnimet në TICK janë kombinuara me situata praktike te projekteve reale gjithmonë duke futur ne funksion konceptet e nevojshme teorike.

Code – Niveli fillestar
code
Përmbajtja: 1. Njohja me algoritmet dhe programin, 2. Korigjimi i programeve, 3.Strukturat e përsërit...
Scratch- Niveli i avancuar
code
Përmbajtja: 1.Hyrje në programim & Scratch, 2. Eksploro në Scratch, 3. Zhvillimi i lojrave në scratch
Lua – Niveli i avancuar
code
Përmbajtja: 1.Hyrja në gjuhën Lua, 2.Shfaqja dhe krijimi i iluzioneve të lëvizjes së imazheve, 3. ...
Web Design & Development
code
Së shpejti planprogrami i trajnimit Së shpejti planprogrami i trajnimit Së shpejti planprogrami i t...
Mësimi i tastieres(Keyboard Typing)
code
Së shpejti planprogrami i trajnimit Së shpejti planprogrami i trajnimit Së shpejti planprogrami i t...
Mësimi i kodimit & Kodimi i aplikacioneve(lo...
code
Hyrje Mësimi i kodimit & Kodimi i lojrave për mobil përfshin tre nivele: Niveli I – Fillestar n...

Si ne sigurojmë hapat e tuaja të suksesit

Bazuar në përvojën tonë dhe përvojat në edukim për të aftësuar studentët tanë ne ndjekim me kujdes disa hapa të cilat në sigurojnë suksesin te studentët tanë.

 • Mëso

  Koncepte & Teori

 • Mëso

  Ushtrime dhe praktikë

 • Mëso

  Projkete reale

 • Mëso

  Kuize & teste

 • Mëso

  Certifikimi