TICK Logo

Bazat në SQL Server – Admin. & Zhvillim

Me 03 Prill 2017, fillon trajnimi – Bazat në SQL Server Administrim dhe Zhvillim. Orari i trajnimit : Hene – Merkure – Premte(opsionale) 18:00 – 20:00

Trajnimi është i organizuar në ligjërata, ushtrime dhe praktikë me projekte reale.

Trajner Msc. Mentor Pajaziti.
Çmimi për studentë 99 Euro, 110 Euro për të tjerët.
Ky trajnim është pre-rekuizitë për  – SQL Server Development II dhe
Zhvillimi i aplikacioneve me C# dhe SQL Server.
Kontakto në tranime@probit-kos.com; 045/899099(viber) – 049/308085.
Kujdes numri i studentëve i kufizuar!!!Detaje per trajnimin: Bazat në SQL Server – Administrim dhe Zhvillim