TICK Logo

Studenti më i mirë nga shkolla verore pako WEB, Labinoti fillon praktiken si WEB Developer në PROBIT

Labinot Bajrami ishte pjesë e shkollës verore 2018 të mbajtur në TICK Education Center që u organizua në Qershor – Tetor 2018.
Në kuadër të shkollës ai përfundoi 6 trajnime të lidhura me WEB:

  1. PhotoShop & Web Design
  2. Web Development I(HTML, CSS, JavaScript)
  3. Web Development II(PHP & MySQL)
  4. Kodimi i Projektit SMP
  5. Web Intermediate(Bootstrap, MySQL, PHP OOP) + Kodimi i një projekti real – Gallery
  6. WordPress

Labi ishte njëri nga studentët më të mirë që shkolla ka pasur, ai në të gjitha trajnimet mëso më shumë se ishte e paraparë në plan program.

Mësimet dhe punët e bëra gjatë këtyre trajnimeve për Labin ishin të mjaftueshme që ai të aftësohej për të filluar punë praktike me pagesë në PROBIT, si WEB Developer.

Labi është pjesë e ekipit të zhvillimit dhe po punon në një projekt për menaxhimin e studentëve në PROBIT, fatin e Labit për hyrje në praktikë në kompani të ndryshme e pretë çdo studentë i cili përfundon me sukses trajnimet në fusha të ndryshme në shkollën tonë TICK Education Center.