TICK Logo

Testo online aftësitë në programim dhe përfito bursë në programet tona

TICK Education Center vjen me një ofertë, për të gjithë nxënësit që kanë dëshirë dhe prirje në Teknologji Informative të ofrojë bursë në trajnimet tona.

I ftojmë të gjitha nxënësit e moshave 8 – 16 vjeç, që të testojnë aftësitë në programim dhe të fitojmë bursë në trajnimet:

Nxënësit mund të përfitoj bursë në një nivel nga lista e trajnimeve, sipas arritjeve në kuiz:

  • – Arritja 91-100% – për 3 muaj përfiton 80% zbritje
  • – Arritja 71-90% – për 3 muaj përfiton 60% zbritje
  • – Arritja 50-70% – për 3 muaj përfiton 50% zbritje

Kuizi do të jetë i hapur deri deri me 08.12.2019 dhe numri i nxënësve që do fitojnë atë do jetë i limituar.

Le të rrisim fëmijët në epokën dixhitale me edukimin e duhur drejt teknologjisë si e ardhmja e tyre e sigurtë!

Testohu online për aftësitë në programim, ku më të mirët fitojnë bursë në Tick Education.

You must specify a text.
You must specify a text.
You must specify a text.
You must specify an email address.
You must fill out this field.
You must specify a text.