TICK Logo

Trajnimi në Web Design & Development

Me 15 Maj 2017 fillon trajnimi – Bazat e Programimit në WEB. Orari i trajnimit : E Hëne – E Mërkure – E Premte  16:30- 19:00

Trajnimi i parë 1.Bazat e Programimit në Web, përmban:
– WEB I (HTML, CSS, JavaScript, jQuery 30 orë 99 Euro)
– WEB II (PHP dhe MySQL 30 orë 99 Euro).
Trjner: Msc. Burim Avdiu.

Pas përfundimit të trajnimeve ofrohen falas një praktikë 10 orë për kodimin e projektit – Sistemi për menaxhimin e projekteve – DEMO SMP ose Auto me Qira 10 orë
Për detaje shiko në Bazat e Programimit në Web – Web I & II

Kontakto në tranime@probit-kos.com; 045/899099(viber) – 049/308085.
Kujdes numri i studentëve i kufizuar!!!