TICK Logo

Vullnet Selmani pas përfundimit të trajnimeve në WEB, filloi praktiken si WEB Developer në Urbanway LLC

Vullnet Selmani është 22 vjeç nga Ferizaj ishte pjesë e shkollës TICK Education Center . Në kuadër të shkollës ai përfundoi disa trajnime në WEB si :

1. Web Design & Development I (HTML, CSS, JavaScript, jQuery)
2. Web Development II (PHP & MySQL) dhe Kodimi i projektit SMP
3. Web Development Advanced (PHP OOP, MySQL, Bootstraop, jQuery) dhe Kodimi i projektit CMS

Mësimet dhe punët e bëra gjatë këtyre trajnimeve Vullnetit i ndihmuan që të aftësohej për të filluar punë praktike me pagesë në njërën nga kompanitë që merrem me kodimin e Web aplikacioneve në UrbanWay LLC.

Vullneti tash është pjesë e ekipit të zhvillimit dhe po punon në disa projekte, projekti  aktual që është duke u punuar nga ai B2B web platforma.

Fati i DVullnetit për hyrje në praktikë në kompani të ndryshme e pretë çdo studentë i cili përfundon me sukses trajnimet në fusha të ndryshme në shkollën tonë TICK.