TICK Logo

Web Design & Development I & II

Me 17 Dhjetor 2018 fillon trajnimi – Bazat e Programimit në WEB

Trajnimi i përmban:
– WEB I (HTML, CSS, JavaScript, jQuery) – 30 orë
– WEB II (PHP dhe MySQL) — 30 orë
– Kodimi i projektit DEMO SMP -10- 15 orë.

Detajet për trajnimin : Web Design & Development I & II

Trajner Msc. Burim Avdiu.
Kontakto në info@tick-ks.com;
045/899099(viber) – 049/308085.
Kujdes numri i studentëve në grup i kufizuar!!!

Çmimi nga 230 në 190 Euro për studentë