TICK Logo

Web Design & Development – SUMMER SCHOOL 2018

TICK organizon shkollën verore për Web Design & Development.

Shkolla verore do filloj me 11 Qershor 2018 dhe do zgjasë 3 muaj e gjysëm, gjatë kohës së trajnimit nxënësit së bashku do të pajtohen për pushim 10 ditorë.

Shkolla verore – Pako I – Web Design & Development – 6 trajnime mbi 250 orë mësim – orari 15-19 çdo ditë pune.

 1. Photoshop & Web Design – + një projekt real – dizajnimi i një faqe real
 2. WEB Development I (HTML, CSS, JavaScript, jQuery)
 3. WEB Development II (PHP, MySQL)
 4. Kodimi i projektit DEMP SMP
 5. WEB Development III(Bootstrap, MySQL, PHP OOP) + + një projekt real – kodimi i aplikacionit DEMO CMS
 6. WordPress Administrim
  + një projekt real – krijimi i një faqe me wordpress

Ekipa që do mbaj trajnime:

 1. Burim Avdiu – udhëheqëse e grupit dhe trajnerë. Master i Shkencave Kompjuterike, mbi 12 vite përvojë pune si zhvillues softueri dhe mësimdhënës.
 2. Sarand Kadriu – trajner. Bachelor i Shkencave Kompjuterike, mbi 10 vite përvojë pune si zhvillues softueri dhe mësimdhënës.
 3. Florent Imeri – asistent trajner. Bachelor i Shkencave Kompjuterike, mbi 2 vite përvojë pune si zhvillues softueri dhe mësimdhënës.
  Etj. 

Studentët më të mire me mundësi për punë praktike.
Kontakto në 045/899099(viber)|049308085|info@tick-ks.com

Apliko në njërën nga paketat në formularin e më poshtëm