TICK Logo

Web Design & Development – SUMMER SCHOOL IV 2019

TICK Education Center organizon shkollën verore për viti e IV në Web Design & Development.
 
Sukseset e vitit të fundit ishin të mëdha për 3 muaj e gjysmë studentët u aftësuan për të filluar praktikë/punë në kompanitë tona – shiko detajet. 
Disa nga kompanitë ku studentët do mund të bëjnë praktikën: Probit, Reiinvent, Euro Pixel, Head, etj.

Shkolla verore do filloj me 10 Qershor 2019 dhe do zgjasë 3 muaj e gjysmë, gjatë kohës së trajnimit studentët së bashku do të pajtohen për pushim 10 ditorë.
Aplikoni para datës 05 Qershor 2019 dhe fitoni zbritje deri në 30 %. 5 Studentët e parë të suksesshëm dhurata të ndryshme.

Shkolla verore – Pako I – Web Design & Development – 6 – 8 trajnime mbi 250 orë mësim – orari 15-19 çdo ditë pune.

 1. Photoshop & Web Design – 20 orë mësimi + një projekt real – dizajnimi i një faqe real.
 2. WEB Development I (HTML, CSS, JavaScript, jQuery) – 50 orë mësimi + një projekt real.
 3. WEB Development II (PHP, MySQL) – 40 orë mësimi + një projekt real.
 4. Kodimi i projektit real – DEMO SMP – 20 orë mësimi.
 5. Source Version Control GitHub 10 orë – trajnim që do mbahet për vikend
 6. WEB Development III(Bootstrap, MySQL, PHP OOP) – 70 orë mësimi + një projekt real – kodimi i aplikacionit DEMO CMS
 7. WordPress Administrim 20 orë mësim vikend trajnim + një projekt real – krijimi i një faqe me WordPress
 8. Laravel – 40 orë mësimi + një projekt real – kodimi i aplikacionit DEMO CMS

 

Ekipa që do mbaj trajnime:

 1. Burim Avdiu – udhëheqëse e grupit dhe trajnerë. Master i Shkencave Kompjuterike, mbi 12 vite përvojë pune si zhvillues softueri dhe mësimdhënës.
 2. Ylber Veliu  – trajner. Shkencave Kompjuterike, mbi 7 vite përvojë pune si zhvillues softueri dhe mësimdhënës.
 3. Sarand Kadriu – trajner. Bachelor i Shkencave Kompjuterike, mbi 10 vite përvojë pune si zhvillues softueri dhe mësimdhënës.
 4. Labinot Bajrami – asistent trajner. Bachelor i Shkencave Kompjuterike, mbi 2 vite përvojë pune si zhvillues softueri.
  Etj. 

 

Studentët më të mire me mundësi për punë praktike.
Kontakto në 045/899099(viber)|049308085|info@tick-ks.com

Apliko në njërën nga paketat në formularin e më poshtëm