TICK Logo

Web Development II(PHP & MySQL)

Me 02 Maj 2017, fillon trajnimi – Web Development II (PHP dhe MySQL). Orari i trajnimit : E Marte 16:30-18:30, E Premte 16:30 – 18:30
Për të vijuar këtë trajnim studentët duhet të kenë njohuri të mira në: HTML, CSS dhe jQuery.
Pas përfundimit të trajnimeve ofrohen falas një praktikë 10 orë për kodimin e projektit – Sistemi për menaxhimin e projekteve –
DEMO SMP ose Auto me Qira 10 orë
Për detaje shiko në Bazat e Programimit në Web – Web I & II
Çmimi i trajnimit 99 Euro 35 orë misimi
Trajner: Msc. Burim Avdiu.