TICK Logo

Web Development PHP & MySQL

Me 27 Dhjetor 2018 fillon trajnimi – WEB Development (PHP & MySQL).
Orari : E Marte – Enjte – 17:00-19:30

Trajner Msc. Burim Avdiu
Kohëzgjatja 35 orë, çmimi nga 120 në  89 Euro.
Studentët duhet të ken njohuri: HTML, CSS dhe jQuery.

Kontakto në info@tick-ks.com; 045/899099(viber) – 049/308085.
Kujdes numri i studentëve i kufizuar!!!