TICK Logo

Specializohu në Web Development

Me 03 Maj 2017 fillon grupi i ri për trajnimet

Trajnimi i parë 1.Bazat e Programimit në Web, përmban:
– WEB I (HTML, CSS, JavaScript, jQuery 30 orë 99 Euro)
– WEB II (PHP dhe MySQL 30 orë 99 Euro).

Pas përfundimit të trajnimeve ofrohen falas një praktikë 10 orë për kodimin e projektit – Sistemi për menaxhimin e projekteve – DEMO SMP ose Auto me Qira 10 orë
Për detaje shiko në Bazat e Programimit në Web – Web I & II


Trajnimi i dytë – Kodimi i Projektit – Demo CMS-it me PHP & MySQL:
– Bootstrap 15 orë pa pagës.
– Kodimi i projektit 40 orë 110 Euro.
Aplikacioni që do kodohet është – DEMO CMS
Për detaje shiko në : Aplikacion Real – DEMO CMS – WEB Development III

Trajnimi i tretë – Kodimi i projektit Gallery me OOP PHP & MySQL + jQuery:
–  OOP në PHP 15 orë falas
– Kodimi i projektit 30 orë 120 Euro.

Aplikacioni që do kodohet është – Gallery
Për detaje shiko në: së shpejti

Trajnimi i katërt – Kodimi i projektit “CMS” me Laravel OOP PHP & MySQL :
– Laravel pjesa bazike 20 orë
– Kodimi i projektit 30 orë 130 Euro.

Aplikacioni që do kodohet është – së shpejti

Për detaje shiko në : së shpejti

Lista e trajnerëve:

Msc. Burim Avdiu.
Msc. Armend Shabani
Bsc. Shpetim Shala

Kontakto në tranime@probit-kos.com; 045/899099(viber) – 049/308085.

Kujdes numri i studentëve i kufizuar!!!