TICK Logo

WordPress

Super oferta me 50% Zbritje për trajnimin WordPress Administrim

Trajnimi fillon me 19 Gusht 2019,
Orari: E Hëne, E Marte, E Ejte dhe E Premte – 16:30-19:00

Trajner : Labinot Bajrami 
Kohëzgjatja 15 orë, çmimi nga 90 në 45 Euro.

Detaje për trajnimin: http://www.tick-ks.com/wordpress/

Kontakto në info@tick-ks.com; 045/899099(viber) – 049/660103.
Kujdes numri i studentëve i kufizuar!!!