TICK Logo

Pako Profesionale në Web Development

TICK Education Center organizon shkollën profesionale në fushën Web Development.
 
Duke parë gjithnjë e më shumë kërkesat e bizneseve tona në fushën e Teknologjisë Informative për staf të cilët kanë njohuri Web Development. Gjithashtu sukseset e studentëve tanë në hyrje në praktika të në fusha ku ata përfundojmë trajnimet te ne – shiko detajet, kemi bërë disa pako profesionale ku studentët për periudhën 5-7 mujore do aftësohet për të filluar praktika në kompani të ndryshme.

Pako – Web Development – 8 trajnime me 160- 200 orë mësim – orari E Marte – E Enjte nga 16:30-19:30.

 1. WEB Development I (HTML, CSS, JavaScript, jQuery) – 30 orë mësimi + një projekt real.
 2. WEB Development II (PHP, MySQL) – 30 orë mësimi + një projekt real.
 3. Kodimi i projektit real – DEMO SMP – 10 orë mësimi – falas.
 4. Source Version Control GitHub 10 orë – trajnim që do mbahet për vikend
 5. Bootstrap 15 orë mësimi – falas.
 6. WEB Development III(MySQL, PHP OOP) – 40 orë mësimi + një projekt real – kodimi i aplikacionit DEMO CMS
 7. WordPress Administrim 20 orë mësim vikend trajnim + një projekt real – krijimi i një faqe me WordPress – falas.
 8. OOP PHP & Laravel – 40 orë mësimi + një projekt real – kodimi i aplikacionit DEMO CMS

Ekipa që do mbaj trajnime:

 1. Burim Avdiu – udhëheqëse e grupit dhe trajnerë. Master i Shkencave Kompjuterike, mbi 12 vite përvojë pune si zhvillues softueri dhe mësimdhënës.
 2. Ylber Veliu  – trajner. Shkencave Kompjuterike, mbi 7 vite përvojë pune si zhvillues softueri dhe mësimdhënës.
 3. Labinot Bajrami – asistent trajner. Bachelor i Shkencave Kompjuterike, mbi 2 vite përvojë pune si zhvillues softueri.
  Etj. 

  Studentët më të mire me mundësi për punë praktike.
  Kontakto në 045/899099(viber)|049308085|info@tick-ks.com

  Apliko në njërën nga paketat në formularin e më poshtëm