TICK Logo

Studenti i radhes nga pakoja WEB, Argjend Llumnica fillon punën si WEB Developer në Smart Point

Pas ndjekjes së Pako Profesionale – WEB Development të mbajtur në shkollën tonë, studenti Argjend Llumnica  është pranuar në punë si Web Developer në njërën nga kompanitë e Zhvillimit të Softuerit në Kosovë, Smart Point LLC në Prishtinë.

Në kuadër të shkollës ai përfundoi 9 trajnime të lidhura me WEB:

  1. Web Development I(HTML, CSS, JavaScript)
  2. Web Development II(PHP & MySQL)
  3. Kodimi i Projektit SMP
  4. Source Version Control – GitHub
  5. Bootstrap
  6. WordPress
  7. Web Intermediate(OOP PHP & MySQL, PHP OOP) + Kodimi i një projekti real – Gallery
  8. OOP PHP & Laravel

http://www.tick-ks.com/en/pako-profesionale-web-development/

Ai është pjesë e ekipit të zhvillimit që punon në projekte të ndryshme reale të kompanisë, udhëheqësi dhe kolegët e së cilës janë shumë të kënaqur me njohuritë, angazhimin dhe përkushtimin e Argjendit në punë.

Fatin e tij për hyrje në praktikë në kompani të ndryshme e pret çdo student i cili përfundon me sukses trajnimet në fusha të ndryshme në shkollën tonë.