TICK Logo
Banner

Specializohu në Kids Code Program

TICK nga viti 2018 ka filluar me organizimin e grup trajnimeve, të cilat ju ndihmojnë nxënësve për tu specializuar në një drejtim. Nxënësit që kryejnë specializimin do jenë në gjendje të fillojn kodimin e aplikcaioneve reale të tyre.

Code – Niveli fillestar

Trajner : Egzona Maloku ,
Nr. i orëve : 30 orë , Çmimi : 30 Euro

Përmbajtja: 1. Njohja me algoritmet dhe programin, 2. Korigjimi i programeve, 3.Strukturat e përsëritjes,4. Interneti

regjistrohu më shumë  »
Scratch- Niveli i avancuar

Trajner : Egzona Maloku ,
Nr. i orëve : 30 orë , Çmimi : 30 Euro

Përmbajtja: 1.Hyrje në programim & Scratch, 2. Eksploro në Scratch, 3. Zhvillimi i lojrave në scratch

regjistrohu më shumë  »
Lua – Niveli i avancuar

Trajner : Egzona Maloku ,
Nr. i orëve : 30 orë , Çmimi : 30 Euro

Përmbajtja: 1.Hyrja në gjuhën Lua, 2.Shfaqja dhe krijimi i iluzioneve të lëvizjes së imazheve, 3. Ngjarjet Touch dhe Tap, 4. Muzika dhe tingujt

regjistrohu më shumë  »
Mësimi i tastieres(Keyboard Typing)

Trajner : Arber Berisha ,
Nr. i orëve : orë , Çmimi : Euro

Së shpejti planprogrami i trajnimit Së shpejti planprogrami i trajnimit Së shpejti planprogrami i trajnimit

regjistrohu më shumë  »
Web Design & Development I

Trajner : Egzona Maloku ,
Nr. i orëve : 35 orë , Çmimi : 30 Euro

Përmbajta: 1. Hyrje në WEB, 2. HTML, 3. CSS, 4. Javascrip, 5.jQuery, 6. Kodimi i projektit real DEMO SMP.

regjistrohu më shumë  »

Si ne sigurojmë hapat e tuaja të suksesit

Bazuar në përvojën tonë dhe përvojat në edukim për të aftësuar studentët tanë ne ndjekim me kujdes disa hapa të cilat në sigurojnë suksesin te studentët tanë.

 • Mëso

  Koncepte & Teori

 • Mëso

  Ushtrime dhe praktikë

 • Mëso

  Projkete reale

 • Mëso

  Kuize & teste

 • Mëso

  Certifikimi