TICK Logo
Banner

Specializohu në Web Design and Development

TICK nga viti 2018 ka filluar me organizimin e grup trajnimeve, të cilat ju ndihmojnë nxënësve për tu specializuar në një drejtim. Nxënësit që kryejnë specializimin do jenë në gjendje të fillojn kodimin e aplikcaioneve reale të tyre.

Si ne sigurojmë hapat e tuaja të suksesit

Bazuar në përvojën tonë dhe përvojat në edukim për të aftësuar studentët tanë ne ndjekim me kujdes disa hapa të cilat në sigurojnë suksesin te studentët tanë.

 • Mëso

  Koncepte & Teori

 • Mëso

  Ushtrime dhe praktikë

 • Mëso

  Projkete reale

 • Mëso

  Kuize & teste

 • Mëso

  Certifikimi