TICK Logo
Banner

Trajnimet

TICK ofron trajnime profesionale në Teknologjinë Informative, trajnimet në TICK janë kombinuara me situata praktike te projekteve reale gjithmonë duke futur ne funksion konceptet e nevojshme teorike.

Code – Niveli fillestar
code
Përmbajtja: 1. Njohja me algoritmet dhe programin, 2. Korigjimi i programeve, 3.Strukturat e përsërit...
Scratch- Niveli i avancuar
code
Përmbajtja: 1.Hyrje në programim & Scratch, 2. Eksploro në Scratch, 3. Zhvillimi i lojrave në scratch
Lua – Niveli i avancuar
code
Përmbajtja: 1.Hyrja në gjuhën Lua, 2.Shfaqja dhe krijimi i iluzioneve të lëvizjes së imazheve, 3. ...
App Inventor
code
Përmbajtja: 1.Hyrja në gjuhën Lua, 2.Shfaqja dhe krijimi i iluzioneve të lëvizjes së imazheve, 3. ...
Web Design & Development I
code
Përmbajta: 1. Hyrje në WEB, 2. HTML, 3. CSS, 4. Javascrip, 5.jQuery, 6. Kodimi i projektit real DEMO SM...
Web Design & Development II
code
Përmbajta: 1. PHP Bazike, 2. MySQL, 3.PHP & MySQL, 4. Kodimi i projektit real DEMO SMP.

Si ne sigurojmë hapat e tuaja të suksesit

Bazuar në përvojën tonë dhe përvojat në edukim për të aftësuar studentët tanë ne ndjekim me kujdes disa hapa të cilat në sigurojnë suksesin te studentët tanë.

 • Mëso

  Koncepte & Teori

 • Mëso

  Ushtrime dhe praktikë

 • Mëso

  Projkete reale

 • Mëso

  Kuize & teste

 • Mëso

  Certifikimi