TICK Logo
Banner

Nxënësi nga trajnimi Web Development I, Ylli Morina zhvillon një web faqe

Kjo është Web faqja që nxënësi jonë i talentuar Ylli Morina e ka krijuar me aftësitë e fituara gjatë trajnimit “Web Development I (HTML, CSS, JavaScript)” në Qendrën e trajnimeve – Tick.

Ylli që ta tani e ka të qartë ëndrrën e tij për të ardhmen. Ai dëshiron të bëhet programmer, andaj edhe e ka filluar këtë trajnim në Tick, me ç’rast, në fund të trajnimit ka arritur ta bëjë një web faqe për teknologji informative duke përdorur HTML dhe CSS.

Ky është vetëm fillimi për Yllin, nga ai presim shumë në ardhmen, ku ai do ta tregojë talentin e tij në projektet e radhës. Ai është duke vazhduar tutje me nivelet e tjera të avancuara të kodimit së bashku me ekipin e Tick, qendër kjo që ka për qëllim edukimin dhe zhvillimin e talentëve si Ylli për një kohë sa më të shkurtër, që ata të jenë të gatshëm për një të ardhme dhe karrierë sa më të ndritur.

Ylli-Morina