TICK Logo
Banner

Orari i Trajnimeve

TICK organizon grupore për studentët që kanë interesim që të zgjedhin njërën nga trajnimet tona.

Java II – Programimi i Orientuar ne Objekte

Trajner : Berat Perçuku ,
Nr. i orëve : 30 orë , Çmimi : Nga 110 në 99 Euro

Përmbajtja:1. Hyrje në OOP, 2.Definimi i klasave, 3. Zgjerimi i klasave dhe Trashëgimia, 4. Shtjellim i disa principeve të dizajnit

regjistrohu më shumë  »
Bootstrap

Trajner : Burim Avdiu ,
Nr. i orëve : 20 orë , Çmimi : Nga 60 në 29 Euro

Përmbajta: 1. Hyrje në Bootstrap, 2. Utilities, 3. CSS Components, 4. Grid & Flexbox, 5. JavaScript Widgets, 6. Praktika  - Krijimi i një aplikacioni me Boo...

regjistrohu më shumë  »
WordPress

Trajner : Burim Avdiu ,
Nr. i orëve : 20 orë , Çmimi : Nga 90 në 45 Euro

Përmbajtja: 1. Hyrja në Wordpress, Instalimi dhe Konfigurimi, 2. Paneli i Administrimit, Konfigurimi dhe Lansimi, 3.Postimet dhe Faqet, Kategoritë dhe Etiket...

regjistrohu më shumë  »
WordPress

Trajner : Burim Avdiu ,
Nr. i orëve : 20 orë , Çmimi : Nga 90-45 Euro Euro

Përmbajtja: 1. Hyrja në Wordpress, Instalimi dhe Konfigurimi, 2. Paneli i Administrimit, Konfigurimi dhe Lansimi, 3.Postimet dhe Faqet, Kategoritë dhe Etiket...

regjistrohu më shumë  »
Bootstrap

Trajner : Burim Avdiu ,
Nr. i orëve : 15 orë , Çmimi : Nga 60-29 Euro Euro

Përmbajta: 1. Hyrje në Bootstrap, 2. Utilities, 3. CSS Components, 4. Grid & Flexbox, 5. JavaScript Widgets, 6. Praktika  - Krijimi i një aplikacioni me Boo...

regjistrohu më shumë  »
Java Fundamentals

Trajner : Berat Perçuku ,
Nr. i orëve : 35 orë , Çmimi : Nga 110 në 90 Euro

Përmbajtja: 1. Hyrje në Java, 2. Struktura e një aplikacioni në Java, 3. Tipet e të dhënave & Operatorët, 4. Struktura dhe kontrolli i rrjedhës së ekze...

regjistrohu më shumë  »
Java Fundamentals

Trajner : Berat Perçuku ,
Orari i trajnimit : E Mërkure - Premte 17:00 - 19:00

Përmbajtja: 1. Hyrje në Java, 2. Struktura e një aplikacioni në Java, 3. Tipet e të dhënave & Operatorët, 4. Struktura dhe kontrolli i rrjedhës së ekze...

regjistrohu më shumë  »
Bazat në SQL Server Administrim dhe Zhvillim

Trajner : Mentor Pajaziti ,
Orari i trajnimit : E Marte - E Enjete : 17 : 15 - 19:15.

Përmbajtja: 1. Hyrje në Bazat Relacionare, 2. Microsoft SQL Server, 3. Gjuha për ndërtimin e objekteve(Data Definition Language), 4. Regjistrimi i të-dhën...

regjistrohu më shumë  »
CCNA Routing and Switching

Trajner : Florent Rrahmani ,
Orari i trajnimit : E Hene - E Merkure - E Premte : 18 : 00 - 20:00

Përmbajta: 1.Introduction to Networks, 2. Routing & Switching Essentials 3. Scaling Networks, 4. Connecting Networks

regjistrohu më shumë  »
Java Advanced – Programimi i Orientuar ne Objekte

Trajner : Berat Perçuku ,
Orari i trajnimit : E Hene - E Merkure : 17 : 15 - 19:15.

Përmbajtja:1. Hyrje në OOP, 2.Definimi i klasave, 3. Zgjerimi i klasave dhe Trashëgimia, 4. Shtjellim i disa principeve të dizajnit

regjistrohu më shumë  »
CCNA 2: Routing and Switching Essentials

Trajner : Florent Rrahmani ,
Orari i trajnimit :

Përmbajta: 1.Introduction to Networks, 2. Routing & Switching Essentials 3. Scaling Networks, 4. Connecting Networks

regjistrohu më shumë  »