TICK Logo

Source Version Control Git

Trajnimi per Source Version Control – GIT mbahet me datën 21 dhe 22 Dhjetor 2019 nga ora 10:00 – deri në 18:00.

Temat që do shtjellohen :

  • Basic workflow
  • Repositories
  • Undo
  • Working with Braches
  • Collaborating

Trajnimi mbahet nga udhëheqësi i ekipit të zhvillimit në SmartBits Qëndrim Pllana.
Trajnimi organizohet për studentët e shkollës – pako WEB.  Për trajnim mund të aplikojnë dhe studentët e shkollës tonë që kanë pas rezultate të mira në trajnimet që kanë ndjekur.

Kontakto në info@tick-ks.com; 049/660103(viber)  –  045/899099.